Voorpagina. Cultuur. De Hetero-invasie
Cultuur.

De Hetero-invasie

Op donderdagen verandert de Reguliersdwarsstraat blijkbaar in een Hetero-oord. Vaak hebben zij weinig tot geen associatie met de LHBTI+-community en toch claimen zij de straat voor zichzelf.

600

Word onderdeel van onze community en maak kennis met onze journalistiek.

Ontvang elk kwartaal weer onafhankelijk én relevant LHBTI+nieuws met onze papieren krant.

De Reguliersdwarsstraat, normaal een oase van alles wat queer is en dus ook een van de weinige plekken in Amsterdam waar je tegenwoordig nog als jezelf kan rondlopen zonder dat er meermaals ‘homo’ naar je wordt geschreeuwd. Althans, elke dag behalve donderdag dan. Op donderdag lijkt er een ware hetero-invasie gaande te zijn. Wij van De Regulist offerden onze donderdag op om te kijken hoe het er nou eigenlijk aan toe gaat daar. Kort samengevat het was schokkend, het werd al snel duidelijk dat je als queer-persoon op de donderdag je waarschijnlijk een stuk minder op je gemak bent op de Reguliersdwarsstraat. Hoe stom dat ook is om te zeggen. 

Steun ons en join onze community.

Hey lezer! Met jouw donatie help je ons onafhankelijk LHBTI+ nieuws naar de voorgrond te krijgen zonder het achter een paywall te hoeven plaatsen. Onze krant bestaat uit een team van vrijwilligers en we zijn afhankelijk van donaties en advertenties om onze website draaiende te houden, papieren edities te blijven uitgeven en om promotiemateriaal te verspreiden. Met al een donatie van de prijs van een Iced Latte hoeven wij ons niet te verkopen en kunnen we een hele tijd doorgaan met relevant LHBTI+ nieuws uit te brengen. Dus sluit je aan en wees onderdeel van onze community.

Nog € 38 tot het volgende doel is bereikt!

Doneren kan veilig en snel via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact en overboeking.

Door
Declan Kater

Webredacteur.

1 reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diepgaande Nieuws Update.

Schrijf je in en ontvang als eerste een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.