Hey jij, wil jij een paar hongerige studerende Twinks financieel ondersteunen met hun missie om LHBTI+ nieuws naar de voorgrond te krijgen? Word dan Sugar Daddy!

Jouw steun helpt ons De Regulist een onafhankelijke krant te laten blijven. Zo krijg jij het nieuws ‘straight’ uit de LHBTI+ wereld op je scherm. We stoppen geen artikelen achter een paywall, dus jouw support is compleet vrijwillig. Dus al doe je dit uit overtuiging, zijn we je eeuwig dankbaar. Als je dit doet omdat je het geil vindt om Twinks geld toe te smijten. Bij deze dankjewel daddy xoxo.

Doneren kan via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact en overboeking.

Bij het voldaan van een donatie ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Bedrag

Een Regulist.

Één van ons! Met jouw € 5,00 zijn we heel blij! Dankjewel, nu kunnen we onze verlammende gokverslaving voortzetten.

Als dank ontvang je van ons elke maand iets kleins, zoals bijvoorbeeld een sticker, condoom, aansteker, glijmiddel of een speldje

Een Sugar Daddy.

Dankjewel Daddy! Jouw € 15,00 helpt ons te bestaan. Naast onze eeuwige dankbaarheid krijg je ook een papieren versie toegestuurd.

Als dank ontvang je wat een Regulist ontvangt, plus maandelijks een papieren oplage met daarin de zeven beste verhalen.

Discreet.

Dat je ons wilt helpen met jouw € 30,00 raakt ons in het hart. Door mensen als jij kunnen Twinks eten.

Als dank ontvang je alles wat een Regulist en een Sugar Daddy ontvangt, plus een eemalige gepersonaliseerde mok voor tijdens het lezen.

De cadeautjes worden aan het begin van elke maand verzonden zolang het abonnement loopt.

Over De Regulist.

“Een homokrant. Nee, niet slechts een homokrant maar een krant voor heel de LHTBI+ community. Dat is in essentie wat De Regulist is. We zijn een krant voor en door de LHBTI+ gemeenschap, we schrijven over wat er speelt binnen deze gemeenschap, we schrijven wat er belangrijk is rondom de gemeenschap en terwijl we dit doen strijden we voor de gemeenschap. Want met een luide en duidelijke stem in de media, waarmee we niet schromen om mensen die ons actief tegenwerken op de tenen te trappen, kunnen we de problematiek beter belichten dan traditionele media dat nu doen….”

Drie redactieleden van De Regulist