Overige.

Over Ons

569
Drie redactieleden van De Regulist
De Regulist Redactie © Yvon Groot

Word onderdeel van onze community en maak kennis met onze journalistiek.

Ontvang elk kwartaal weer onafhankelijk én relevant LHBTI+nieuws met onze papieren krant.

Een homokrant. Nee, niet slechts een homokrant maar een krant voor heel de LHBTI+ community. Dat is in essentie wat De Regulist is. We zijn een krant voor en door de LHBTI+ gemeenschap, we schrijven over wat er speelt binnen deze gemeenschap, we schrijven wat er belangrijk is rondom de gemeenschap en terwijl we dit doen strijden we voor de gemeenschap. Want met een luide en duidelijke stem in de media, waarmee we niet schromen om mensen die ons actief tegenwerken op de tenen te trappen, kunnen we de problematiek beter belichten dan traditionele media dat nu doen.

En nu zie je misschien deze krant op je schoot liggen of op je webbrowser en denk je ,,Jezus weer een krantje voor een zogenaamde gemarginaliseerde groep’’ maar niets is minder waar! Friesland heeft ongeveer zeshonderdduizend inwoners en die ‘provincie’ heeft een eigen nationale omroep! Wij van de ‘Queer’ gemeenschap bestaan volgens de laagste schatting uit iets meer dan 1.2 miljoen mensen, het dubbele van Friesland! Het werd dus wel eens tijd voor een krant voor en door de gemeenschap. Wederom hoor ik je denken ,,Maar jullie hebben de Gaykrant toch al?’’. Maar tijdens die gedachten kwam je er zelf al achter dat die krant nog stoffiger is dan het seksleven van Henk Krol zelf.

Wij brengen deze LHBTI+ generatie naar de voorgrond van de media, zonder de ruis ertussen van mensen die het niet begrijpen of erger nog niet willen begrijpen. Dus al lees je De Regulist voor het eerst. Voel je welkom wie je ook bent, en al heb je een opmerking laat het ons vooral weten!

Zo en dan nu door met de belangrijkere zaken. Waar zijn die Twinks?!

Steun ons en join onze community.

Hey lezer! Met jouw donatie help je ons onafhankelijk LHBTI+ nieuws naar de voorgrond te krijgen zonder het achter een paywall te hoeven plaatsen. Onze krant bestaat uit een team van vrijwilligers en we zijn afhankelijk van donaties en advertenties om onze website draaiende te houden, papieren edities te blijven uitgeven en om promotiemateriaal te verspreiden. Met al een donatie van de prijs van een Iced Latte hoeven wij ons niet te verkopen en kunnen we een hele tijd doorgaan met relevant LHBTI+ nieuws uit te brengen. Dus sluit je aan en wees onderdeel van onze community.

Nog € 38 tot het volgende doel is bereikt!

Doneren kan veilig en snel via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact en overboeking.

Door
De Redactie

Wij schrijven over wat er speelt binnen de LHBTI+ gemeenschap, we schrijven wat er belangrijk is rondom de gemeenschap en terwijl we dit doen strijden we voor de gemeenschap.

Diepgaande Nieuws Update.

Schrijf je in en ontvang als eerste een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.